Coert Zachariasse vervangt Walter Hood als keynote speaker

Coert Zachariasse vervangt op de Sunday 2017 de Amerikaanse professor Walter Hood (die onverwachts verstek moet laten gaan) als keynote speaker in het middagprogramma. Zachariasse is chief executive officer van de vastgoedonderneming Delta Development Group.

Het is een internationale onderneming die zich specialiseert in vastgoedontwikkeling en -investering. De focus ligt hierbij voornamelijk op het commercieel vastgoed. De Delta Development Group is actief in Italië, Duitsland, Frankrijk en Nederland. Ieder land heeft haar eigen directeur en managementteam. Het bedrijf ontwikkelt en herontwikkelt vastgoed uitsluitend vanuit de cradle-to-cradlefilosofie. 

In 2013 won Coen Zachariasse de Duurzame 50 Vastgoed NL. De reden dat de jury de keuze op hem liet vallen was zijn betrokkenheid bij de bouw van businesspark Park 20|20. Dit duurzame kantoorpark bouwde Coert Zachariasse via de Delta Development Group samen met VolkerWessels en Reggeborgh Groep. Het project staat in het teken van de cradle-to-cradle filosofie. Dit houdt in dat er vrijwel zonder afval wordt gewerkt, er alleen gebruik wordt gemaakt van duurzame energie en staat diversiteit hoog in het vaandel. 


« Naar overzicht